Get Adobe Flash player
 

Přírodní protirakovinová kůra podle Rudolfa Breusse

 
Po dobu trvání kůry pacient nesmí přijímat žádnou jinou potravu mimo předepsaných čajů a zeleninové šťávy. Směs zeleninové šťávy může pacient pít při pocitu hladu, ne však více jak 1/2 litru denně (čím méně, tím lépe). Jak je dále psáno, můžeme protirakovinovou kůru započít vlastní přípravou vylisované směsi zeleninových šťáv, pokud máme možnost použít zdravě vypěstované zeleniny pro tento účel nebo si zakoupit bio šťávu BIOTTA Breuss.

Směs zeleninových šťáv

300 g červené řepy
100 g karotky mrkve
100 g celerové hlízy
30 g černé ředkve
1 brambora (velikosti slepičího vejce)

Vše očištěné, oloupané, rozstrouhat, smísit a vylisovat.
Všechnu uvedenou zeleninu nastrouháme a vylisujeme napřed přes plátěný pytlík ap. Vylisovanou šťávu ještě přes jemné sítko nebo plátno přefiltrujeme nebo necháme ustát, usadit, neboť usazenina z dužin zeleniny není vhodná a byla by zbytečnou živinou pro výživu rakoviny.
Rakovina totiž žije jen z pevných částic potravy, kterou člověk přijímá, zvláště z rostlinné nebo živočišné bílkoviny. Pije-li pacient 42 dní jen uvedenou zeleninovou šťávu a uvedené čaje, odumírá nádor rakoviny - novotvar, ale člověk naproti tomu může dále žít. Přesto, že pacient během této kůry může ztratit 5 až 15 kgna své váze, cítí se docela dobře. Sám Breuss také tuto kůru prodělal a nikdy se mu tak dobře nepracovalo, jako během této kůry. Je dobré před započetím totální kůry mimo normální potravy vypít denně 1/4 l šťávy, abychom si na ni pomalu zvykli. Bezpodmínečně k životu při kůře potřebuje člověk jen 1/8 až 1/4 l denně, ale až 1/2 l. Čaje může denně pít podle chuti, ale pravidelně. Pijeme pomalu po doušcích, nebo po lžičkách, nepolykáme ihned až se tekutina prosliní, takto se nezatěžuje trávicí trakt, enzymy ze slin trávení ulehčují. Dostatečně můžeme vypít čas od času doušek šťávy z kyselého kvašeného zelí, což přispívá vyměšování.